Svéd és Gyógymasszázs,Pilates,Spine Balance
Masszázs és Torna Balázzsal

Vadász Balázs Svéd és gyógymasszőr, Pilates és Spine Balance tréner.
Fiatalon thai-boksz edzésekre jártam, de hamar váltottam a Shaolinra, majd azt követően a Wing Tsun Kung-fu ágára. Ennek főleg szellemisége ragadott meg ezért is csináltam közel 12 évig és Cross Fitt edzésekre is járok. 
Érdeklődésemet az egészségtudatosabb és egészségmegőrző életmód iránt elsősorban a Pilates keltette fel. A Pilates oktatói tanfolyamot a Body&Soul Wellness Academy-nél végeztem, és kaptam 2010 áprilisában magyar oktatói diplomát. Két évvel később a Spine Balance oktatói képesítést is megszereztem. Ezt követően a Kapos 2007 Felnőtt képző kft-nél jelentkeztem OKJ-s tanfolyamra és 2014 áprilisában képesített gyógymasszőr lettem. A tanfolyam ideje alatt, 2012-ben ugyanott a svéd-masszőri vizsgát is sikeresen teljesítettem. Az első igazi munkám a Life 1 Corvinban volt 2017 október 17-től 2018 Január 31-ig
Hiszek abban, hogy sok betegség nem csak gyógyszerrel kezelhető, mert vannak más alternatív módszerek és lehetőségek, amik eredményesek lehetnek. Fontosnak és szükségesnek tartom a vendég és a masszőr közötti jó kapcsolatot és kommunikációt, hogy a nálam eltöltött idő alatt jól érezze magát és kikapcsolódjon.
Masszőrként a célom, hogy a hozzám betérő vendégnek legyen egy órája, ami csak róla szól, egy nyüzsgő, stresszes nap után ki tudjon kapcsolni, ha csak 1 órácskára is, de feltöltődjön energiával, ezáltal újult erővel folytathassa napját, vagy kezdhessen bele a következő napba. Én tudok segíteni abban, hogy ne sajnálja magától azt a kis időt, amit a masszázs jelent, hogy ez is az élete részévé váljon.


Célom, hogy a velem eltöltött idő alatt feltöltődjön energiával, és megszabaduljon a mindennapi stressz okozta feszültségtől. 
Néhány dolog amiért érdemes masszíroztatni:
- Fokozottan oldja a stresszt, és nyugtatóan hat.
- Segít az elalvásban.
- Javítja a bőr állapotát és szebbé teszi azt. 
- Fokozza az anyagcsere folyamatokat.
- Javul a vérkeringés.
- Kondicionálja és frissíti a testet.
>>> Egy kis „Én” idő mindenkinek jár <<<
Időpont foglalás és elérhetőségeim:
Facebook oldalon, az időpont foglalás gombra kattintva.
Mobil:+36706805970
Email: masszor.balazs@gmail.com 
Bankkártyás fizetés is lehetséges!

 .